Alan Wake is niet meer digitaal te koop

Posted by & filed under .

Alan Wake’s zaklamp is sinds vandaag gedoofd op de diverse digitale game winkels. Mocht je Alan Wake al in bezit hebben dan is er gelukkig niets aan de hand.

De digitale verkoop is vanaf vandaag niet meer beschikbaar, dit doordat de licentie op de in-game muziekband is verlopen. Alan Wake’s American Nightmare blijft daarin tegen nog wel gewoon beschikbaar. Ook de Collector’s Edition DLC is nog te koop. Dit laatste is enigszins opmerkelijk, in deze downloadbare content zit namelijk ook de soundtrack gebundeld.

Mocht je nachtmerries krijgen bij het idee dat je nooit meer een exemplaar van Alan Wake kunt kopen, dan raad ik je aan om eens in het tweedehands circuit te kijken. Daar zijn nog genoeg fysieke exemplaren te koop voor de vorige generatie consoles, inclusief de verlopen muzieklicenties.

Liefhebbers van de serie moeten sowieso nog even geduld hebben, het lijkt er niet op de Alan Wake 2 binnenkort op de plank ligt. Een aantal jaar geleden heeft Remedy Entertainment deze nog wel gepitched bij Microsoft, maar die wilden toen wat anders. Dat is inmiddels gelukt in de vorm van Quantum Break, maar sindsdien is er ook niets over een eventueel vervolg op Alan Wake te vinden. Toch houden we goede hoop, Sam Lake heeft dat immers beloofd.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply