‘Alan Wake’s Return’ als merknaam geregistreerd

Posted by & filed under .

Alan Wake 2 headerHet internet is in rep en roer want ontwikkelstudio Remedy Entertainment heeft een merk gedeponeerd getiteld ‘Alan Wake’s Return‘. Zou dit wijzen op een vervolg op Alan Wake uit 2010?

Ondanks de reactie van andere websites is dit eigenlijk totaal geen verrassing. Afgelopen november gaf Sam Lake, schrijver en creative director bij Remedy, al onomwonden aan dat we ooit een Alan Wake 2 zouden kunnen spelen. De vraag is alleen wanneer de studio het spel daadwerkelijk zal aankondigen en onthullen. Ik gokte toen al dat we zouden moeten wachten op de release van Quantum Break, hun huidige game, voordat we echt iets zouden zien van een vervolg op Alan Wake.

De releasedatum van 5 april voor Quantum Break komt nu wel erg dichtbij en op NeoGAF heeft iemand opgemerkt dat Remedy de titel ‘Alan Wake’s Return‘ geregistreerd heeft als merknaam. Dat wil nog niet zeggen dat het spel echt zo zal heten, maar het is interessant om te weten dat de tweede uitbreiding van Alan Wake eindigt met een cliffhanger waarin Alan een boek begint te schijven met als titel ‘The Return’. Daarnaast blijkt nu dat Remedy een jaar geleden al de domeinnaam alanwakereturns.com heeft geregistreerd, al valt daar momenteel nog niks te zien.

Zelf vond ik de eerste Alan Wake een fantastisch leuke game met een geweldige sfeer en een sterk concept, ik ben dan ook dolblij met dit nieuws. Hopelijk binnenkort meer details over Alan Wake’s Return.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply