Animatiefilm van Dark Souls III gemaakt door Eli Roth

Posted by & filed under .

Dark Souls III headerAls we dan toch bezig zijn met de talloze filmische bewerkingen die Final Fantasy XV meekrijgt, moeten we vermelden dat ook Dark Souls III een duit in het zakje doet.

Terwijl gamers in Japan al volop Dark Souls III spelen, moeten wij nog geduldig wachten tot 12 april. Onnodig, want het spel blijkt al helemaal vertaald en wel te zijn. Op de Xbox One kun je de Engelse versie nu al spelen via een sneaky omweg door de Japanse versie op de kop te tikken. Bovendien heeft uitgever Bandai Namco selecte streamers het spel al toegestuurd zodat we nu in de situatie belandt zijn dat Dark Souls III als volop uitgeplozen en verkend wordt voordat de gemiddelde gamer aan de slag kan. Wat erg jammer is, want een van de leukste aspecten van de Souls-games is samen met de rest van de gamende gemeenschap de mysteries gaandeweg te ontrafelen vanaf de release. Bij Dark Souls II was dit gevoel al een stuk minder vanwege een uitgebreide spelgids die gelijktijdig verscheen, en nu is het weer raak.

Aan de ene kant ben ik allang blij dat Bandai Namco überhaupt het spel wereldwijd uitbrengt en dat de Souls-reeks een markt in het westen heeft weten te vinden, aan de andere kant vind ik het als liefhebber jammer dat de uitgever aan een van de voornaamste aantrekkingskrachten van deze spellen volledig voorbij gaat.

Ben je net als ik geduldig op 12 april aan het wachten, omdat je ook voor een pre-order op Steam hebt gekozen of om een andere reden, dan is het nieuwste stukje promotiemateriaal uitermate geschikt om zonder spoilers nog iets van de hype mee te krijgen. Het betreft namelijk een korte animatiefilm van niemand minder dan Eli Roth, bekend van de horrorfilms Hostel en Hostel: Part II. Het is weer eens wat anders dan een standaard gametrailer.

Dark Souls III verschijnt op 12 april op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply