Anime Weekend Sale op Steam

Posted by & filed under .

Steam proper headerGames voor minder geld, wie wilt dat niet! Dit keer is het Steam waar ruim 200 games in de aanbieding zijn. Al deze games hebben deze keer iets met Japanse animatie te maken.

Het is dit weekend namelijk ‘Steam Anime Weekend Sale’. In tegenstelling wat wij in het westen denken is anime geen Japanse kunstvorm maar betekent het eigenlijk niet veel meer dan animatie, wat helemaal niet gebonden is aan Japan en ook niet aan een bepaalde tekenstijl. Maar goed, bij anime denken wij hier in het westen aan kleurrijke taferelen waarin personages met enorme ogen en dito gezichtsuitdrukkingen over het scherm heen razen.

Deze zijn dan ook in de aanbieding op ons aller downloadplatform. Games als Transformers: Devistation en Mega Man Legacy Collection staan daar natuurlijk tussen, maar ook Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst en Hatoful Boyfriend behoren tot de mogelijkheid. Voor het complete overzicht heb ik hier een linkje voor je!

Jammer dat het niet “meer dan 9000!!!!” games in de aanbieding zijn, dat zou mooi aansluiten op het thema. Maar zoveel anime-gerelateerde titels zijn er nou eenmaal niet op Steam. Desalniettemin is het aan te raden om met creditcard in de hand je uitverkoop-ki intens schreeuwend op te laden, alvorens je spontaan een bloedneus krijgt van het genot dat al deze nieuwe titels in je collectie je schenken.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply