Batman Batmobiel screenshots

Posted by & filed under .

Batman Arkham Knight  headerOp de Gamescom hebben we geen tijd kunnen vinden om Batman: Arkham Knight aan zijn vleermuistand te voelen. Gelukkig hebben we de screenshots nog!

Die verdomde Batman wist elke keer weer voor ons weg te fladderen. Waarschijnlijk opzoek naar cosplayers verkleed als The Joker. We vinden het jammer dat de beste man geen tijd voor ons had vrijgemaakt, of wij eigenlijk niet voor hem. Graag hadden we een rondje gereden in zijn Batmobiel. De goede oude Bats is de beroerdste niet en stuurt ons een paar fraaie plaatjes van zijn favoriete vervoersmiddel.

Daarnaast heeft hij gelijk wat foto’s meegestuurd van toen hij aan het werk was. Nogmaals Batman, we waren er graag bij geweest. Maar soms wilt het allemaal niet zo zijn. We hopen in ieder geval in 2015 alsnog een rondje te kunnen rijden in de batmobiel. Samen met iedereen die daar zin in heeft, als Batman: Arkham Knight op de Xbox One, PlayStation 4 en voor PC zal verschijnen.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply