Batman: Return to Arkham onbepaalde tijd uitgesteld

Posted by & filed under .

Batman Return to Arkham HeaderHoly crap Batman! Heeft Warner Bros. het licht gezien? Wil het bedrijf geen herhaling van de erbarmelijke release van Batman: Arkham Knight? Hoe dan ook Batman: Return to Arkham is tot nader order uitgesteld.

Ik kan mij voorstellen dat ze in de Warner Bros gelederen iets terughoudender zijn geworden als het om het vrijgeven van Batman-games gaat. De PC-release van Batman: Arkham Knight was dermate slecht dat het spel enige maanden van de radar verdween. Ook de remastered versie van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City ondergaan nu waarschijnlijk hetzelfde lot. Gelukkig voor ons zijn deze opgepoetste versies nog niet te koop en hoeven wij ons geld niet terug te vragen.

Op het Warner Bros. forum zet de uitgever het een en ander uiteen:

Nadat we nog eens goed naar de progressie van het project hebben gekeken heeft het team bij WB games besloten de release van Batman: Return to Arkham uit te stellen. Zo heeft het team van Virtuous Games extra tijd om een gepolijste Batman Arkham-beleving te leveren. We hebben nog geen releasedatum en zullen deze zeker met jullie communiceren zodra het spel daar klaar voor is. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is maar we hebben het gevoel dat deze extra tijd ons in staat zal stellen om de beste ervaring te leveren aan onze fans.

Ik kan deze keuze enkel bejubelen, nadat zowel Mortal Kombat X als Batman: Arkham Knight de wereld in werden geslingerd als bijna onspeelbare games, en beiden op PC uiteindelijk lompweg afgeschreven zijn, lijkt het erop dat ze zich bij Warner Bros. proberen te herpakken en kwalitatief betere producten op de markt proberen te zetten. Iets wat de Batman Arkham serie zeker verdient.

Hoewel een releasedatum onbekend is zal Batman: Return to Arkham verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply