Begint de Steam Summer Sale eind juni? 

Posted by & filed under .

Zodra de zon zich geregeld laat zien en het kwik oploopt kun je het al merken; PC gamers over de hele wereld worden zenuwachtig en houden angstvallig de hand op de knip. 

Dit jaar is dat niet anders. Wat ook niet anders is, is het lekken van een vermoedelijke startdatum van Steam’s digitale prijzencircus. Volgens de laatste geruchten zal deze beginnen op 22 juni en doorlopen tot 5 juli. Daar lijkt het althans op als de schermafbeelding op deze pagina echt blijkt te zijn.

Hoewel niet alles wat op het internet verschijnt hoeft te kloppen, zou het best wel eens een valide aankondiging kunnen zijn. Eerdere Steam Summer Sales zijn ook ergens in juni begonnen. Hoe het dan ook mag zijn, wij kunnen bijna niet wachten tot deze mega-uitverkoop! Welke games hoop jij voor een prikkie op de kop te tikken?

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

2 Responses to “Begint de Steam Summer Sale eind juni? ”

  1. wtdtd

    Ik zit zelf naar Hearts of Iron 4 te loeren… en OneShot lijkt me ook wel wat.

    Reply
  2. Martijn Schuurman Martijn Schuurman

    Ikzelf wil een keer een rondje vliegen in Elite: Dangerous, al ben ik bang dat ik daar niet echt tijd voor kan vrijmaken 😮

    Reply

Leave a Reply