BioWare lift tipje van de sluier op rondom nieuwe IP

Posted by & filed under .

Bioware headerBioWare heeft een aantal fans een mail rondgestuurd. Deze mail bevatte de woorden ‘The time is near, they are watching. Your power is rising. You’ve been chosen’. Spannend.

Dezelfde tekst is terug te vinden op de teasersite die BioWare de lucht in heeft geworpen, echter met de melding ‘Cologne, Germany’ eraan toegevoegd. Hoe dan ook zullen we tijdens de Gamescom meer te weten komen over de nieuwste IP van BioWare.

Tijdens de EA persconferentie op de afgelopen E3 in juni, werd er al gemeld dat BioWare, naast het werken aan Mass Effect 4, ook bezig was met een nieuwe IP. De nieuwe generatie consoles bracht veel mogelijkheden mee, zo kregen we tijdens deze persconferentie te horen. Of het spel meerdere platformen aan zal doen is nog onduidelijk, maar uitgaande van deze uitspraak zal het zich in ieder geval richten op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Bij een teasersite en meer geplaag en gepest rondom een nieuwe IP, is natuurlijk een teaser video niet uitgesloten. Op de site is dan ook onderstaande ‘Nightmare’-video terug te vinden.

Zoals het bij dergelijke trailers eigenlijk altijd gaat, weten we nu nog niet veel, behalve dat we tijdens de Gamescom onze oortjes gespitst moeten houden.

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply