Bouw een bajes op je console

Posted by & filed under .

Prison architect bannerEen van de meest complexe managementgames, Prison Architect, maakt de overstap naar de console. Dit voorjaar zal het spel verschijnen voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One en Xbox 360.

Introversion software heeft daarvoor de hulp van Double 11 ingeschakeld om er voor te zorgen dat het spel ook daadwerkelijk speelbaar zal zijn op de consoles. Double 11 heeft in de afgelopen jaren al een hele berg games beschikbaar gemaakt voor je favoriete console zoals op hun webpagina te zien is. Ik ga er echter vanuit dat het omzetten van Prison Architect een van de grootste uitdagingen tot nog toe zal zijn voor de studio. Het zal geen makkelijke opgave zijn om de besturing over te zetten naar een controller.

In een persbericht laat Double 11 weten dat het dan ook geen directe overzetting van het spel zal zijn, zo geven ze aan dat ze een eigen twist aan het spel zullen geven en je aan de slag kunt in gevangenissen die al deels gebouwd zijn. Daarnaast kun jij je eigen bedachte gevangenis delen met anderen dankzij de ‘World of Wardens’

De console versie van Prison Architect zal $29,99 gaan kosten, wat waarschijnlijk neerkomt op €29,99.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply