Broforce is uit! Waarom lees je dit nog?

Posted by & filed under .

Broforce - header 3‘Murica!! Fuck YEAH! BroForce is uit! Het meest over de top actieheldenavontuur ooit gemaakt. Het is nog doldwazer dan die Call of Duty games van tegenwoordig!

In het jaarlijkse Activision-feestje hebben de Noord-Amerikanen het recht om iedereen, waar ook ter wereld, in het gezicht te schieten. Maar als je dacht dat dit al heel wat was, dan heb je het mis! In BroForce hebben de superhelden uit de U.S of-fucking-A dit recht niet alleen op aarde maar ook daarbuiten, daarboven, daaronder.. eigenlijk overal. Dat kan ook haast niet anders want met helden als Rambro, Brobocop, Indianna Brones en Bronan the Brobarian gaat geen kip ze dit recht ontzeggen.

Met deze doldwaze strijders neem je het op tegen de domme tegenstanders tegen wie je het opneemt. Waarom? Geen idee! Maar dat doet er ook niet toe! Fuck man, als jij Bro Max bent of samen met een van je mede-bro’s en potje Bro-op speelt dan schiet je gewoon op alles wat beweegt! Eerst schieten dan vragen! En je moet erbij schreeuwen en naar je vrouw roepen dat je meer bier wilt en een baard laten staan, maar dan niet zo’n verwijfd hipsterding. Nee, gewoon een rauwe mannenbaard waar de dikke klodders mayo van die veel te vette burger nog dagen in kan blijven hangen. Wat zit je nou met je benen over elkaar een artikel te schrijven, Martijn? Wees een vent! Start Broforce!!!

Het is natuurlijk niet alleen gemaakt voor mannen, dat Broforce. Ook vrouwen kunnen gerust een potje starten. Mits ze van explosies houden natuurlijk en 2D-platformers overgoten met een laagje pixels. En van bro’s natuurlijk. En ook hun fucking baard gewoon eens laten staan! Het is alweer enige tijd geleden dat ik zelf een potje Broforce heb gespeeld, waar vanzelfsprekend verandering in komt nu de game uit is. Maar ik moet zeggen dat wat ik tot nog toe heb mogen spelen mij heeft weten te raken tot diep in mijn ziel. Grafisch niet vooruitstrevend, superstereotype over-de-top actie en miljoenen explosies. Ik wist niet dat ik daar sinds de jaren 80 zo naar verlangd had!

YOU CAN’T ESCAPE FREEDOM!!!

Broforce is vanaf nu verkrijgbaar op Steam en begin volgend jaar volgt een release voor de BroStation 4.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply