Captain Toad: Treasure Tracker trekt erop uit!

Posted by & filed under .

Captain Toad treasure trapper headerCaptain Toad: Treasure Tracker was bijna de meest charmante game van 2014 geworden. Helaas is de game voor ons in Europa uitgesteld tot 2015, maar het zou me verbazen als er volgend jaar alsnog een nog schattigere game uit zal komen.

Het hoofdpersonage en de gameplay in Captain Toad: Treasure Tracker kennen we allemaal als de bonusgames uit Super Mario 3D World. Collega Pepijn en ik waren het er toentertijd al over eens dat Nintendo van deze bonusgames best een volledig product zou kunnen maken en dat is exact wat ze gedaan.

In Japan kunnen ze in november al aan de slag met de schattigste kapitein sinds Iglo, in Amerika in december en in Nederland moeten we wachten tot 9 januari. Jammer, want Captain Toad: Treasure Tracker komt over als een perfecte game om tijdens de feestdagen mee te ontspannen:

Dat ziet er toch leuk uit? Nintendo belooft meer dan 70 levels en aan de bovenstaande trailer te zien, zit er ook meer dan genoeg variatie in die levels.

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt op 9 januari in Nederland voor de Wii U.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply