De nieuwste Nederlandse games speelbaar op INDIGO

Posted by & filed under .

indigo 2015 headerOver een week is het alweer zover, het jaarlijkse Nederlandse gamesfestival INDIGO opent dan zijn deuren voor het publiek. Gratis en voor niets kun jij dan de allernieuwste games van eigen bodem spelen.

In het prachtige nieuwe Vredenburg te Utrecht kan iedere gamesliefhebber zich vergapen aan meer dan 25 authentieke Hollandse games. Sommigen daarvan zijn al enige tijd verkrijgbaar, maar de meeste zijn fonkelnieuw. Naast het bekijken en spelen van deze games zijn ook veel van de makers aanwezig, deze ontwikkelaars kun je dus de hemd van het lijf vragen. In het Nederlands nog wel! Dat is wel andere koek dan bij de Gamescom of de Tokyo Game Show, het is alle opzichten veel toegankelijker en dus vaak ook des te gezelliger. Deze laagdrempeligheid is dan ook de charme van het evenement waar ook de redactie van Gamestalker graag een kijkje neemt.

Dit jaar zullen de volgende games aanwezig zijn:

Zoals je ziet is het nogal een lijst, een veel van deze titels zijn zeker de moeite waard! Mocht je een kijkje willen nemen dan ben je van harte welkom op dinsdag 29 september en op woensdag 30 september in Utrecht. Meer informatie kun je vinden op de INDIGO website.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply