Destiny alfa op de PlayStation 4 nog niet gesloten

Posted by & filed under .

Destiny headerTijdens de E3 werd bekend dat PlayStation 4-bezitters zich aan konden melden voor een alfa van Destiny, die driedaags zou aanhouden. Echter is de einddatum al geweest, en is men nog steeds online.

Niet alleen kunnen spelers nog even verder in de alfa, ook worden er tijdens deze alfa nog wat ‘experimenten’ getest door ontwikkelaar Bungie. Wat deze experimenten inhouden is nog maar de vraag. Bungie twitterde namelijk het volgende:

There’s a rumor that the #Destiny Alpha might be extended to allow dangerous experiments. Play beyond the official close at your own risk!

Leuker kan een dreigement bijna niet zijn. De inhoud is wat mysterieus en ook weten we niet tot wanneer deze alfa verlengd wordt. Wat we daarentegen wel weten is dat we Destiny kunnen verwachten op 9 september. Dan zal de game verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

En weet je wat? Om je in de sfeer te houden, gooien we gewoon die vette trailer en nog een keer in!

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply