Destiny beta eerder van start op PS4 en PS3

Posted by & filed under .

Destiny_header2Afgelopen nacht zag de Playstation 4 voor het eerst officieel het daglicht toen in het pikkedonker de midnight launch van start ging aan de westkust van Amerika. Om dit te vieren had Amerikaanse kabelmaatschappij Spike een event op poten gezet: ‘PlayStation 4 All-Access Live’.

Tijdens de show werden een aantal trailers getoond van toekomstig PlayStation-vermaak, waaronder de ‘Left Behind’ DLC van Last of Us, Uncharted 4 en The Witcher 3. Daarnaast kwam Bungie met nieuwe beta info voor Destiny aanzetten. In Europa zullen we weliswaar nog twee weken moeten wachten op onze porties PS4, maar we kunnen ondertussen natuurlijk wel meegenieten van alle gebeurtenissen en reacties uit de Verenigde Staten.

Er is goed nieuws voor iedereen die op Bungie’s nieuwe avontuur zit te wachten en daarbij heeft besloten de game te reserveren voor een van de twee PlayStation platforms (PS3, PS4). De beta van Destiny verschijnt namelijk eerst op deze twee platforms en zal pas later op de 360 en de One worden uitgebracht. In Bungie’s nieuwste beeldmateriaal toont het enthousiaste team een aantal nieuwe gebieden van de Maan.

Wat het meest opvalt aan onderstaande video is wel dat het team maar mondjesmaat met nieuws aan komt zetten. Bungie kennende verwacht ik dan ook dat ze net voor de aanvang van de beta, die gepland staat voor aankomend voorjaar, pas met de nodige details aan zullen komen zetten.

Written by Pepijn Damen

Pepijn Damen

Een fan van het betere beuk- en hakwerk, Pepijn zal altijd de lompe tank kiezen als hem de keuze geboden wordt. Naast de klappergames wordt hij ook erg blij van een goede Halo game op zijn tijd, waarbij de frontale aanval een vertrouwde tactiek blijft.

Leave a Reply