Destiny E3-trailer smaakt naar meer

Posted by & filed under , .

E3 Destiny header

Gisteren gingen wij er nog van uit dat we op de E3 wel wat meer te weten zouden komen van de andere modi die Destiny verrijken. De Sony conferentie trapte dan ook af met een trailer van Bungie’s nieuwe game.

Weliswaar wierp de trailer weer een korte blik op een aantal nieuwe locaties en druipte de karakteristieke Bungiestijl ook weer van het nieuwe filmfragment af, maar werd er verder geen live gameplay getoond van bijvoorbeeld de Faction Wars of Raids.

Adam Boyes, de vice-president van de Developer en Publisher Relations afdeling bij SCEA, wist wel te melden dat de bèta van Destiny vanaf 17 juli van start zal gaan. Daarnaast zal er exclusieve content worden aangeboden op de PlayStation platforms, zoals speciale wapens, uitrusting, schepen, een exclusieve ‘Strike’ op Mars en de ‘Exodus’ DLC.

PlayStation 4 bezitters kunnen zich trouwens vanaf vandaag tot en met morgen 11 juni ook aanmelden voor een drie dagen durende Destiny alfa, die loopt van 12 juni tot en met 15 juni. Op 9 september kunnen we aan de slag met de ‘omegaversie’ van Destiny wanneer deze verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 4 en Xbox 360.

Written by Pepijn Damen

Pepijn Damen

Een fan van het betere beuk- en hakwerk, Pepijn zal altijd de lompe tank kiezen als hem de keuze geboden wordt. Naast de klappergames wordt hij ook erg blij van een goede Halo game op zijn tijd, waarbij de frontale aanval een vertrouwde tactiek blijft.

Leave a Reply