Deus Ex: Mankind Divided gameplaytrailer en techdemo

Posted by & filed under .

E3 Deus-Ex-Mankind-Divided-headerDeus Ex: Mankind Divided kreeg op de persconferentie van Square Enix op de E3 jammer genoeg geen echte demonstratie maar wel een gameplaytrailer. Samen met een techdemo die vertoond werd tijdens de E3 PC Gaming Show een dag later, maakt de game een sterke indruk.

Het lijkt er namelijk op dat Deus Ex: Mankind Divided alles wordt waar we altijd om gevraagd hebben: een waardige opvolger van Human Revolution, maar dan grootser, gedetailleerder en zelfverzekerder. De gameplaytrailer is vooral actie-gericht maar we zien wel enkele mooie sneaky sluipmanoeuvres voorbij komen en bovendien heeft ontwikkelstudio Eidos Montreal al bevestigd dat je het hele spel van begin tot eind kunt ‘ghosten’. Inclusief de eindbazen.

Daarnaast heeft Eidos Montreal op de PC Gaming Show nog een techdemo vertoond van de engine waarop Deus Ex: Mankind Divided draait. Het moet gezegd dat het er allemaal indrukwekkend uitziet, maar net als bij het vorige deel zijn alle foefjes vooral een mooie aanvulling op de pakkende visuele stijl van Deus Ex: Mankind Divided.

Ook al zal het spel helaas niet uitkomen in 2015, hoeven we gelukkig niet lang te wachten op Deus Ex: Mankind Divided. Een vaste releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar volgens Square Enix zal het ergens begin 2016 verschijnen op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply