Dikke vrachtwagens in American Truck Simulator

Posted by & filed under .

E3 American Truck Simulator HeaderWat hadden Stefan en ik een plezier met Euro Truck Simulator 2, lekker met de vlam in de pijp door Europa crossen, binnenkort kunnen we de grote plas met water over dankzij American Truck Simulator.

De truck simulator makers, SCS Sofware, hebben om alvast een beetje in de stemming te komen een gloednieuwe trailer voor ons klaargezet. Lange routes met dikke vette Amerikaanse trucks, ik zie het al helemaal voor me.

Na het zien van deze trailer weet ik niet meer wat ik nog kan vertellen, dit ziet er toch uiterst relaxed uit, is weer een keer wat anders dan al die krappe wegen in Europa. Wanneer we van al die tonnen diesel kunnen gaan genieten is nog niet bekend, of ik Stefan ooit nog zo ver krijg een simulatiegame te spelen trouwens ook niet

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

One Response to “Dikke vrachtwagens in American Truck Simulator”

  1. Stefan van der Wal Stefan van der Wal

    Dat kunnen we best regelen. Maar ik moet nog even nadenken over de voorwaarden 😛

    Reply

Leave a Reply