Doom alfa registratie open voor iedereen

Posted by & filed under .

Doom headerIn eerste instantie was de enige manier om deel te kunnen nemen aan de Doom alfa door Wolfenstein: The New Order te pre-orderen. Dat hoeft nu niet meer, nu mag iedereen zich inschrijven.

Helaas geeft een registratie op de Doom site niet automatisch recht tot het meedoen aan de alfa, de kans is echter wel groter dat je wordt uitgeloot nadat jij je op deze site hebt geregistreerd.

Hoewel er al genoeg PC gamers zijn die mee willen doen aan de alfa, deze is nu dan ook gesloten. Er is nog wel de mogelijkheid om je op te geven voor de PlayStation 4 en Xbox One alfa. Mocht je dus redelijk handig zijn met een controller dan is dit je kans om als een van de eerdere gamers op aarde een vroege versie te spelen van het aankomende Doom.

De Doom alfa test is dit weekend, je moet dus wel zorgen dat je een paar vrije uurtjes overhebt. Anders heb je er alsnog niets aan.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply