Doom releasetrailer compleet met retrogevoel

Posted by & filed under .

doom_header2Grote grutten, wat een gorigheid! De release trailer van het nieuwe DOOM is uit en de demonische bende spat alle kanten op.

Bethesda en id Software hebben belooft dat de serie weer terugkeer naar zijn roots. Vandaar ook dat we zolang hebben moeten wachten en zij een paar jaar terug het hele project moest omgooien om er geen Call of Doomy van te maken. Het heeft er alles van weg dat het inderdaad weer een onvervalst schiet-er-op-los spel is geworden alleen dan niet met platgeslagen sprites maar met volledig uit elkaar spattende 3 dimensionale slechteriken.

Om dit nog eens extra te benadrukken zit de releasetrailer vol nostalgische verwijzingen voor de wat oudere Doom spelers. Niet alleen zullen zij het gebruikte muziekstuk uit de trailer nog wel herkennen, als je heel goed oplet ontrafeld zich op precies 0:58 seconden van de trailer een bekend beeld.

 

DOOM zal op 13 mei uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply