Dying Light Enhanced Edition is puur goud

Posted by & filed under .

Dying Light headerDying Light Enhanced Edition is de aanstaande heruitgave van Dying Light, de zombie-parkourgame van Techland die begin 2015 is verschenen. Deze editie is zojuist goud geworden, wat in normale mensentaal betekent dat het af is.

We kijken natuurlijk vooral uit naar Dying Light: The Following, een grote uitbreiding die op 9 februari zal verschijnen met een nieuwe omgeving dat groter is dan alle gebieden in het hoofdspel bij elkaar, en allemaal gloednieuwe speelelementen. Deze uitbreiding kan je los digitaal kopen, of als onderdeel van de seizoenspas, of als onderdeel van Dying Light: The Following – Enhanced Edition. Dit laatste is een gebundelde versie die ook op een fysiek schijfje verkrijgbaar zal zijn en naast de uitbreiding ook het volledige hoofdspel bevat in ‘enhanced’ (verbeterde) vorm.

De verbeteringen die de Enhanced Edition toevoegt aan het hoofdspel zullen echter ook gratis doorgevoerd worden voor bestaande bezitters van de oorspronkelijke uitgave van Dying Light op Steam, Xbox One en PlayStation 4. Denk hierbij aan verbeterde graphics en AI, nieuwe legendary levels en Bounties.

In de onderstaande nieuwe ‘highlight’-trailer legt ontwikkelaar Techland uit hoe Bounties bestaan uit dagelijkse uitdagingen die spelers iets te doen geven, ook nadat ze alles in het hoofdspel 100% voltooid hebben. Daarmee is er theoretisch niet alleen altijd iets nieuws te doen, ook kan je hiermee de benodigde XP verdienen voor de eerder genoemde legendary levels.

Hoe de legendary levels precies werken, dat heeft Techland in een eerdere hightlight-trailer uit de de doeken gedaan:

Zowel de uitbreiding The Following als de Enhanced Edition voor Dying Light, verschijnen op 9 februari voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply