E3 2017: Project Cars 2 komt in september

Posted by & filed under , .

Raceliefhebbers opgelet, het vervolg op het gelauwerde Project Cars is al over een paar maanden beschikbaar. Ondanks de weinig interessante titel Project Cars 2, lijkt het Slightly Mad Studios gelukt om het tweede deel behoorlijk vol te proppen.

Zo zijn er negen verschillende disciplines waaruit je als digitale coureur kunt kiezen, 180 verschillende auto’s en een berg circuits waar je deze op los kunt laten. Ook kun je over zandweggetjes of ijspaden crossen. Kortom, er is weer genoeg te doen in Project Cars 2.

Zoals ik in de aanhef aan aangaf kun je in september aan al dit moois beginnen, de 22ste om precies te zijn. Zoals dat tegenwoordig hoort bij een game zijn er een legio aan pre-order bonussen beschikbaar. Vanzelfsprekend is er ook een collector’s edition en als dat je zelfs te min is kun je ook nog voor de ultra edition gaan. Van deze laatste, zie onderstaande afbeelding overigens, zijn er maar 1000 beschikbaar.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply