E3 2107: Crackdown 3: Blaas alles op editie

Posted by & filed under .

Oud American Foorball speler Terry Crews zal een prominente rol bezetten in de open wereld shooter Crackdown 3 “Vergeet het gooien van bommen, we halen gebouwen neer”.

Nu ik de quote van de doorgedraaide Jaxon, gespeeld door eerdergenoemde Crews, naar het Nederlands heb vertaald klinkt deze toch wat minder goed dan in het Engels. Maar het dekt de lading nog wel steeds, dingen opblazen is immers waar het om draait in de Crackdown serie.

Jammer genoeg hebben we wat langer op dit derde deel in de reeks moeten wachten, en hoewel het niet de allermooiste game ooit is doet de belofte dat alles ontploft en boel goed. Jammer genoeg lijkt dat in de trailer nog niet echt naar voren te komen. Het is ook onduidelijk of er nog steeds cloud-computing voor nodig is om alle bende op het scherm te toveren.

Wel hebben we een release datum voor de overdreven shiet-op-alles-en-zegevier-shooter. Zet met dikke stift 7 november in je agenda. Tenzij je een digitale agenda gebruikt, doe het dan niet met stift. Crackdown 3 is een ‘speel overal’ titel en is na aanschaf speelbaar op zowel PC als Xbox One. Boem!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply