Eerste screenschots Blood and Wine uitbreiding The Witcher 3

Posted by & filed under .

Witcher 3 Wild Hunt headerTerwijl de eerste grote uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt, Hearts of Stone, nog maar net is uitgekomen worden we nu al getrakteerd op een eerste kijkje op de volgende grote uitbreiding: Blood and Wine.

Dat deze waarschijnlijk ook weer enorm is staat buiten kijf. Niet alleen belooft ontwikkelaar CD Projekt Red ongeveer 20 uur aan speelplezier, ook zal er een compleet nieuwe regio aan het spel worden toegevoegd met de naam Toussaint. Dit redelijk autonome gebied binnen het Nilfgaardse rijk staat bekend om zijn wijnen, vrije levensstijl en tradities. Onder deze façade huist echter een groot kwaad dat onze Geralt moet zien te ontrafelen.

Van dit gloednieuwe gebied zijn nu twee afbeeldingen vrijgegeven waarvan je op de eerste het kasteel van Beauclair kunt zien. Dit kasteel ligt in de grootste stad in de omgeving die dezelfde naam draagt. Het is ooit gebouwd door de elven, maar in een later stadium aangepast en uitgebouwd door de mensen die nu het gebied grotendeels bewonen.

The Witcher 3 Blood and Wine 01In de tweede afbeelding is een wijngaard te zien, zoals eerder gezegd staat het gebied bekend om zijn goede wijnen. Welke wijngaard dit precies is konden wij niet achterhalen, er zijn er dan ook vele in Toussaint zoals Vermentino, Tufo, Pomerol, Corva Bianco en Castel Ravello. Deze laatste is bekend van wijnen als Est Est, Erveluce en Pomino.

The Witcher 3 Blood and Wine 03Voorlopig moeten we het echter met deze twee plaatjes doen. Mocht je de seizoenspas voor The Witcher 3: Wild Hunt hebben gekocht dan zal deze uitbreiding vanzelf aan het spel worden toegevoegd. Zo niet, dan kun je deze uitbreiding los aanschaffen op het moment dat deze te koop wordt aangeboden, wat ergens aan het begin van het volgende jaar zou moeten zijn.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply