Eerste teasers Far Cry 5 vrijgegeven

Posted by & filed under .

Wij zijn hier niet vies van een robbertje Far Cry op onze favoriete gamemachines. Goed nieuws dus dat we een paar teasers voorgeschoteld krijgen van Ubisoft’s schiet-in-het-rond-spektakel.

Veel verder dan vier korte teaser-fimpjes komen we echter niet. Voor meer moeten we nog drie dagen geduld op weten te brengen. Hoewel Far Cry 4 vermakelijk was, was het deel drie die ons naar meer deed watertanden. We hopen dan ook dat onze review van dit derde deel Ubisoft heeft bereikt en de ontwikkelaars heeft aangemoedigd om een vergelijkbaar pakkende verhaallijn in het spel te fabriceren. Wat er ook komen gaat op de 26ste mei, hier zijn alvast de vier teasers! ‘Murica!

Owja, ik ga er voor het gemak maar even van uit dat Far Cry 5 uit zal komen op alle grote consoles en PC. Mocht ik er helemaal naast zitten dan laat ik dit vanzelfsprekend even weten.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply