Er is er een jarig! Capcom is 30 jaar

Posted by & filed under .

Capcom headerAl de hele morgen zitten we op de redactie met een hoedje op ons hoofd te wachten op een lekkere taart! Toen deze maar niet kwam bleek dat we er weer eens helemaal naast zaten.

Capcom deelt namelijk geen taart uit voor haar 30ste verjaardag, maar dikke vette kortingen! En wat is er nu eigenlijk beter? Taart is na 24 uur je systeem wel weer uit en die games met korting gaan minstens wel een paar jaartjes mee.

Er is dus geen enkele reden meer om Street Fighter IV Arcade Edition níet aan te schaffen (los van het feit dat Capcom nog niks heeft gezegd over hoe ze het stopzetten van GFWL denken aan te pakken, -red.). Of wat dacht je van DMC: Devil May Cry? Of misschien is het bij jou te warm in huis? Dan is er goed nieuws want alle drie de delen van de Lost Planet serie staan er ook tussen. Met andere woorden, alles van Capcom heeft korting! Om het nog makkelijker te maken hebben we zelfs nog even een klikbare link naar de Steam pagina voor je gekopieerd.

Capcom, gefeliciteerd! We nemen er dadelijk een op je verjaardag! En die hoedjes? Die houden we de hele dag op! Hadouken!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply