F1 2014 aangekondigd

Posted by & filed under .

F1 2014 HeaderEigenlijk is het geen verrassing, ook dit jaar komt er weer een nieuwe F1 game van Codemasters op de markt. In eerste instantie moeten we het nog doen met een versie voor onze, ondertussen klassieke, last-gen consoles.

In oktober komt F1 2014 namelijk uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Daarnaast is er ook nog een versie voor de nieuwe generatie consoles in de maak. Deze zal echter pas volgend jaar uitkomen, wel ergens aan het begin van het raceseizoen. In de loop van het jaar zal deze regelmatig worden geupdatet met nieuwe content zodat de gebeurtenissen in de game gelijk lopen met wat zich in het seizoen ontvouwd.

De versie voor de oude generatie consoles zal volgens de makers zeker de moeite waard zijn voor liefhebbers van de Formule 1. Tijdens het afgelopen racefeestje zijn er nogal wat veranderingen geweest met de auto’s van de verschillende teams. Niet iedereen was er langs de circuits over te spreken maar door het veranderen van de techniek in de auto’s trokken deze een stuk rapper op. Het geluid wat daarbij geproduceerd wordt was soms echter te vergelijken met die van een verkouden mug.

Deze veranderingen zorgen er echter wel voor dat de auto’s een heel ander gevoel hebben wanneer je ermee over het digitale wegdek racet. Daarnaast zijn er ook weer een aantal andere tracks toegevoegd en zijn er natuurlijk nieuwe coureurs die het strijdveld zullen betreden.

Binnenkort zal Codemasters met nog meer nieuwe features over de brug komen. Tot dan kunnen we in ieder geval deze onderstaande trailer bekijken. Vroem!

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply