Fallout 4 – Far Harbor uitbreiding komt op 19 mei

Posted by & filed under .

Fallout 4 headerDe nieuwste uitbreiding voor Fallout 4 is Far Harbor en brengt je naar een ietwat duister kustplaatsje waar je omringd wordt door mist. 

Far Harbor is flink aangetast door alle stralingen en het landschap is nog obscuurder dan je tot nu toe hebt gezien. Daar wacht wel een verhaallijn op je. Je gaat op zoek naar een vermiste jonge vrouw en een geheime Synth kolonie. Daarnaast biedt Far Harbor nieuwe quests, monsters en dungeons. Volgens Bethesda is het nieuwe gedeelte dat Far Harbor met zich meebrengt het grootste DLC-eiland dat ze ooit hebben aangeboden.

Wil je een klein voorproefje van wat je te wachten staat bekijk dan vooral onderstaande mistige video. Mocht je in bezit zijn van de Season Pass van Fallout 4 dan krijg je deze DLC automatisch. Echter is Far Harbor ook los te koop, wat met voorgaande uitbreidingen ook het geval was. Far Harbor is beschikbaar vanaf 19 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply