Fallout Shelter verplettert competitie

Posted by & filed under .

Fallout Shelter headerDe Fallout-serie is behoorlijk hip. Nadat het internet bijna ontplofte toen het vierde deel uit de serie werd aangekondigd, doet ook het iOS-spelletje, Fallout Shelter, het erg goed.

Fallout Shelter is in de afgelopen paar dagen als een raket omhoog geschoten en is als een soort fall-out op ieders iOS-apparaat terecht gekomen lijkt het wel. Het heeft in ieder geval alle competitie in de iOS-winkel achter zich gelaten

Groot voordeel van Fallout Shelter is dat er niet alleen maar ontwikkeld is om even snel geld mee naar binnen te harken. In tegenstelling tot andere, vergelijkbare games hoef je bijvoorbeeld niet een week te wachten tot je volgende kamertje wordt opgeleverd tenzij je het afkoopt met echte knaken. Alles wat je bouwt, gebeurt direct. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om echt geld in het spel te pompen, zo kun je lunchboxes met random drops aanschaffen.

Aangezien iedereen prat gaat op Fallout Shelter kunnen wij natuurlijk niet achter blijven. Het Casual Friday-team is als een malle aan het swipen en drukken op de dichtstbijzijnde iPad om te kijken of Fallout Shelter ook echt de moeite waard is.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply