Gamestalker Speelt – Our Darker Purpose

Posted by & filed under .

Our Dark Purpose Gamestalker Speel HeaderHet is ook voor ons weer even wennen dat Gamestalker Speelt weer regelmatig verschijnt. Vandaar dat we deze week op woensdag in plaats van dinsdag een nieuwe editie hebben. Het kan allemaal!

In Our Dark Purpose gaat het vaste team van Gamestalker Speelt op pad in een weeshuis. Het meisje dat we besturen wordt in deze duistere top-downshooter belaagd door venijnige medebewoners. Stefan en Martijn kijken hoe ze dit aandoenlijke hoofdpersonage langs deze demonische etterbakken weten te loodsen. Dit gaat natuurlijk weer gepaard met het nodige commentaar:

Weet jij nog een game die echt eens moet worden gespeeld door ons team van Gamestalker Speelt team? Laat het dan weten in de comments! Het maakt niet uit of het nieuw, hot en happening is, of oude troep van grootmoeders zolder. Als het mogelijk is om er opnames van te maken, dan zullen ze zonder pardon en met plezier een Gamestalker Speelt bij elkaar lullen.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

5 Responses to “Gamestalker Speelt – Our Darker Purpose”

  1. sjoerd

    lijkt me leuk om eens mee te doen heren.

    Reply

Leave a Reply