Gamestalker Speelt – Darkwood

Posted by & filed under .

Gamestalker Speelt Darkwood HeaderDe normaliter zeer spraakzame Stefan en Martijn zijn dit keer toch een beetje beduusd. Niet heel gek ook, Darkwood is een duister spel waarbij lekker ontspannen een potje gamen zo snel mogelijk de kop wordt ingedrukt dankzij de onheilspellende setting.

Toch proberen de twee zo cool mogelijk te blijven, of dit geheel lukt zie je in onderstaande video.

Zoals beloofd in de video is hier de link naar een eerder artikel over Darkwood waar je de pre-alfa trailer kunt bekijken. Mocht je na het bekijken van deze Gamestalker Speelt zelf eens willen ervaren hoe Darkwood speelt dan hebben we ook nog een link naar de Steampagina van het spel. Let wel, het is spel is nog niet af. Aangezien het een Early Access game betreft is weet je dus ook niet of het eindproduct naar wens is.

Heb jij een game waarvan je denkt dat het Gamestalker Speelt team huilend in de hoek kruipt, laat het ons weten. Niets is immers leuker dan de twee macho’s zich ongemakkelijk te laten voelen. Andere opties zijn natuurlijk ook welkom, het enige spel wat op de zwarte lijst staat is Hello Kitty Online.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply