Gamestalker Speelt – Fight The Dragon

Posted by & filed under .

Gamestalker Speelt HeaderSpeciaal omdat Fight The Dragon vandaag in de dagelijkse Steam bonus zit komen we met een extra Gamestalker Speelt. Draken, bier, Stefan en Martijn. Daar kan toch niets mis mee zijn.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, of dit bij de Gamestalker Speelt ook zo is valt nog te bezien. Toch doen Stefan en Martijn weer een poging om jullie kennis te laten maken met Fight The Dragon. Niet alleen de draak komt in beeld, ook de level editor en een berg avonturen komen voorbij.

Natuurlijk is er aankomende dinsdag ook weer een gamesessie te zien van de bierdrinkende gamevrienden. Zij wensen jullie dan ook een mooi weekend en wensen jullie een smakelijke borrel toe. Mocht je niet zo van de borrels zijn dan is een lekker glaasje fris natuurlijk ook prima!

Wil je ook een keer los met Fight The Dragon? Laat dan een berichtje achter, we hebben namelijk nog twee sleutels voor de weggeef. Deze verloten we aanstaande maandag!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply