Gamestalker Speelt – Gods Will Be Watching

Posted by & filed under , .

Gods will be watching headerIn tegenstelling tot wat we vorige week hadden beloofd, houden jullie de man in de tutu nog even van ons te goed. Omdat Martijn namelijk de verkeerde video heeft ge-edit, hebben we vandaag Gods Will Be Watching voor jullie in de aanbieding.

Dat is natuurlijk ook niet verkeerd, deze game ziet er niet alleen uit als iets wat zo uit de jaren ’90 had kunnen komen, het speelt ook nog een beetje zo. Toch zit er een mooi verhaal in en moet je meerdere zaken onder controle houden om het tot een goed eind te brengen. Vanzelfsprekend lukt dat ook deze week weer niet. Het is te hopen dat het jolige duo het een keer voor elkaar krijgt wel iets uit te spelen. Aan de andere kant zou dat waarschijnlijk een erg lange en saaie Gamestalker Speelt opleveren.

Ook deze week wensen we je weer veel plezier met de Gamestalker Speelt. We hopen jullie volgende week weer te treffen.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply