Gamestalker Speelt – Iron Fisticle

Posted by & filed under .

Gamestalker Speelt HeaderWe konden het niet laten om naast de review die we onlangs online hebben gezet (om de een of andere reden moet Martijn dit wapenfeitje steeds weer vermelden) de game ook nog op te nemen voor een Gamestalker Speelt.

Vandaar dat team Stefan & Martijn hun eigen Gauntlet aantrekken en helemaal los gaan met Iron Fisticle. Een twinstick-shooter van Confused Pelican. Mocht je de video al bekeken hebben, dan is dit nog even voor de duidelijkheid: er zitten ontwikkelaars van zowel Stealth Inc als Stealth Bastard in het ontwikkelteam van Iron Fisticle. Dave Parsons heeft aan Stealth Inc gewerkt, maar niet aan Stealth Bastard. Voor Dugan Jackson is dat andersom. Beide hebben wél aan Iron Fisticle gewerkt. Duidelijk? Wat een paar biertjes allemaal niet met je kan doen.

Hebben jullie trouwens de nieuwe intro gezien? Is het wat? Laat het ons weten in de comments!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply