Gamestalker Speelt – Metro 2033 en Metro 2033 Redux

Posted by & filed under , .

Metro Redux HeaderDe Gamestalker Speelt is terug! In dit tweede seizoen trappen we af met Metro 2033 (Redux). Martijn snapt geen bal van shooters en kan niet eens over een gat springen. Je raadt het al: puinhoop alom!

Vorige week kwamen de Redux-versies van de beide Metro games op de markt. Ziet het er grafisch echt zo puik uit als dat we hoopten, of is het een beetje overbodige luxe? We vergeten het je allemaal te vertellen in deze speelsessie, maar toch zorgen wij ervoor dat je het verschil nog een beetje kunt zien.

Wij spelen ze namelijk zowel Metro 2033 als Metro 2033 Redux. Het is spanning en sensatie, vooral wanneer richting het einde blijkt dat Martijn niet alleen problemen heeft met shooters, maar ook nog eens heel Metro niet schijnt te snappen.

Metro 2033 Redux is te koop via Steam of in de winkel. Ook is er een Redux-versie van Metro: Last Light en een collectie van beiden. Ben je op zoek naar een iets serieuzere blik op Metro Redux dan raad ik je deze review aan

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

2 Responses to “Gamestalker Speelt – Metro 2033 en Metro 2033 Redux”

  1. Sander Sander

    Dank voor de gamestalker speelt!

    Reply
  2. Martijn Schuurman Martijn Schuurman

Leave a Reply