Gamestalker Speelt – Mount Your Friends

Posted by & filed under .

Mount your Friends headerWat is Mount Your Friends? Dat bespreken we in de nieuwste Gamestalker Speelt! Woorden zijn eigenlijk niet nodig, de beelden spreken voor zich. Toch zorgen Stefan & Martijn weer voor een kenmerkende, diepgaande analyse.

Vanaf nu verschijnt er iedere dinsdag een nieuwe Gamestalker Speelt. Vorige week was dus een uitzondering, maar Metro Redux was gewoonweg niet meer te houden en moest wel direct online.

Volgende week rennen we rond als dikke mannen in kleine tutu’s. Wie kan raden welke game we daarmee bedoelen, wint een eervolle vermelding in een toekomstige Gamestalker Speelt. Weet jij nog games waarmee je team Stefan & Martijn kunt verblijden, laat het dan weten in de comments!

Hello Kitty Online doen we trouwens niet, ongeacht hoe vaak we dat verzoek binnenkrijgen. Dat zou teveel van ons toch al schaarse hersencellen kosten.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply