Gamestalker Speelt – Train Simulator 2015

Posted by & filed under , .

Train Simulator Gamestalker Speelt HeaderHet was alweer een tijdje geleden, maar met een compleet nieuwe studio zul je dit jaar meer video-items op Gamestalker zien. Natuurlijk beginnen we met een vertrouwde Gamestalker Speelt waarin we ditmaal proberen met treintjes te rijden.

Helaas zijn we ook bij Train Simulator 2015 vergeten eerst de handleiding te raadplegen en is het eerder Gamestalker Faalt dan Gamestalker Speelt. Desalniettemin is dit onze ongezouten mening over het meest bekende treinsimulatiespel dat op de PC verkrijgbaar is.

Mocht je nou een geweldig idee hebben voor het enthousiaste videoteam van Gamestalker Speelt, dan raden wij je aan om dit vooral niet voor je te houden. Gooi het in de comments en wie weet gaan wij met jouw idee aan de haal en zie je in de toekomst het resultaat! (P.S. Hello Kitty Online doen we echt niet).

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply