Gamevakantie ten einde: Daar zijn we weer

Posted by & filed under .

VakantieheaderNa een laatste duik in het water veeg ik het laatste restje zonnebrandolie uit een ooghoek: het zit er weer op voor dit jaar. Geen lange lome dagen meer op het strand, er is werk aan de winkel.

De Gamestalker-redactie is weer helemaal uitgerust en klaar voor de volgende nieuwsmarathon. De Gamescom loert om de hoek en ondanks dat we dit jaar voor het eerst in lange tijd zelf niet in Keulen zullen zijn, doen wij natuurlijk uitgebreid verslag van alles wat daar gebeurt.

In de afgelopen weken hebben we ook onze “pile of shame” geprobeerd te verkleinen. Zo heeft Daudi zijn hele vakantie lopen blokken op de klassieke Playstationgame Suikoden en ben ik zelf eens goed gaan zitten voor The Witcher 3: Wild Hunt. Vera is eens flink in Blizzard’s MOBA Heroes of the Storm gedoken. Allemaal niet echt handige games om je stapel nog te spelen games eens flink te verkleinen, maar desalniettemin is het ook wel weer eens lekker om een paar uurtjes te gamen zonder notitieblok naast je muismat.

Toch voelt het schrijven voor Gamestalker ook weer als thuiskomen, en na een geslaagde vakantie is er uiteindelijk niets lekkerder dan thuiskomen. Het knetteren van de harddisk terwijl mijn tekstverwerker opstart en het vertrouwde kopje koffie terwijl de mailbox allemaal nieuwe berichten inlaadt.

We hebben er weer zin in, en dat zullen jullie merken ook! Ik hoop jullie dan ook allemaal te spreken de komende maanden, is het niet op een of ander evenement, dan hoop ik jullie hersenspinsels in onze comments te ontdekken. Sterker nog, mocht je ambities hebben als schrijver dan is er zelfs de mogelijkheid om aan te haken, stuur mij even een mailtje via de contactpagina en wie weet lees je binnenkort je eigen artikel op Gamestalker.nl!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply