Ghost Recon: Wildlands – trailer speelt open kaart

Posted by & filed under .

Ghost_Recon_Wildlands_header2

Met de E3 2016 om de hoek zal er de komende tijd steeds meer naar buiten worden gebracht qua game nieuws. Of het nu naar buiten sijpelt, lekt of dat er gewoon een officiële trailer voor verschijnt zoals bij het nieuwe deel uit de Ghost Recon-reeks, Ghost Recon: Wildlands.

In Ghost Recon: Wildlands zal je samen met een team van vier spelers, of als je per se in je eentje wil spelen in de singleplayer, flink gaan huishouden in de Zuid-Amerikaanse staat Bolivia om voor eens en altijd de invloed die het Santa Blanca-kartel op deze republiek uitoefent de kop in te drukken. Niet alleen is het spel speelbaar in een co-opmodus voor vier spelers, ook is er behoorlijk wat aan de bekende setting van Ghost Recon gesleuteld zodat gamers veel meer vrijheid hebben in de open wereld die ontwikkelaar Ubisoft Paris aan het klaarstomen is.

Voor het afronden van missies krijgen spelers volgens de makers een volledige vrijheid waarmee ze de drugbaronnen en de corrupte regering van Bolivia naar eigen hartenlust kunnen lastig vallen. In hoeverre gamers echt losgelaten worden is nog even afwachten aangezien Ubisoft meer op de details van Ghost Recon: Wildlands zal in gaan tijdens aankomende E3. Het bedrijf heeft wel laten weten dat er een drietal speciale edities van het spel zullen worden aangeboden, wat eigenlijk geen verrassing is als het om Ubisoft gaat. Heb je geld teveel en een tekort aan verzamelaarsprullaria of digitale extraatjes, dan ben je bij hun altijd aan het goede adres.

Denk hierbij aan een Deluxe Editie bestaande uit de standaardversie en het digitale Deluxe-pakket. Deze DLC bestaat uit een jagersgeweer, motorfiets, 3 emblemen, 3 wapen-camouflages, 3 items waarmee je het personage kan aanpassen en een XP-booster. En bij de fysieke versie krijg je nog twee extra voorwerpen: een kaart van Bolivia en de originele soundtrack.

De ‘Gold’-editie omvat een seizoen pas die spelers toegang verleent tot twee grote uitbreidingen. Daarnaast worden gamers getrakteerd op uitbreidingen op de uitrusting, epische bewapening, een exclusief voertuig en de eerdergenoemde DLC uit het digitale Deluxe-pakket. Mochten fans naar nog meer Ghost Recon-exclusiviteit snakken dan is er altijd nog de Calavera (schedel) Collector’s Case. Deze editie bestaat uit de ‘Gold’-editie, een replica van een Ghost audio headset (volledig werkend), een Santa Blanca kartelschedel, een kaart van Bolivia, de originele soundtrack, een Boliviaanse draagtas en drie ansichtkaarten van Bolivia. Een behoorlijke mond, of eigenlijk kist, vol dus.

Of deze versies ook allemaal naar Nederland worden geloodst is nog even afwachten overigens, want er wordt vooral gesproken over beschikbaarheid van de Deluxe en ‘Gold’-edities bij respectievelijk de Amerikaanse winkelketen GAME en het Amerikaanse e-commercebedrijf Amazon.com. Diegenen die Ghost Recon: Wildlands vooruitbestellen krijgen ook nog eens de beschikking over een bonus missie genaamd “The Peruvian Connection”.

Ghost Recon: Wildlands zal vanaf 1 december 2016 zowel in de digitale dan wel fysieke winkels te vinden zijn voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Written by Pepijn Damen

Pepijn Damen

Een fan van het betere beuk- en hakwerk, Pepijn zal altijd de lompe tank kiezen als hem de keuze geboden wordt. Naast de klappergames wordt hij ook erg blij van een goede Halo game op zijn tijd, waarbij de frontale aanval een vertrouwde tactiek blijft.

Leave a Reply