God of War Ascension beta van start

Posted by & filed under .

God of War AscensionGod of War Ascension is het nieuwste deel in de God of War reeks, met als voornaamste toevoeging een multiplayer modus. Of dat wat wordt kunnen enkele gelukkigen vanaf vandaag zelf beoordelen, want de bijbehorende beta gaat van start.

Volgens VG247 en mp1st gaaat deze beta vandaag alleen open voor spelers die zich via de God of War website hebben ingeschreven. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Amerikaanse spelers en Europese, en of je de kant van de Spartans of de Trojans hebt gekozen. Afhankelijk daarvan wordt je in de loop van de week toegelaten, maar op 17 december zal iedereen zijn code hebben gekregen en op PSN de beta hebben kunnen downlaoden, die trouwens 1,4GB groot is.

Heb je de inschrijving gemist? Geen nood, vanaf een nog nader te bepalen datum zal iedereen met een Playstation Plus account in de beta toegelaten worden.

Heb je geen Playstation Plus en ook geen zin om daarvoor geld neer te tellen? Dan zul je moeten wachten tot de game officieel verschijnt op 15 maart. Hou tot die tijd het twitter account van ontwikkelstudio Sony Santa Monica in de gaten, want de informatie rondom deze beta valt vies tegen op de God of War Ascension website zelf (‘beta FAQ coming soon!’), dus voor details kun je het beste direct naar de bron gaan.

Update:
Het is zojuist bekend gemaakt dat alle Playstation Plus abonnees in januari toegang krijgen tot de beta. Om precies te zijn 8 januari voor de Amerikanen en 9 januari voor Europese spelers. Wij wensen alle Playstation Plus abonnees alvast veel speelplezier!

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply