Gratis Xbox Live Gold games voor juli

Posted by & filed under .

Games_with_Gold_headerJuni is bijna ten einde, en nu we volgens diverse weermannen en vrouwen afstevenen op een hittegolf, weten we in ieder geval welke games Xbox Live Gold-leden volgende maand als verkoeling kunnen gebruiken.

Assassin’s Creed: Black Flag voor de Xbox One is daar bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor. Het spel bevat veel verkwikkend koel water. Helaas is het digitaal water en aangezien de Xbox One behoorlijk warm kan worden, valt deze fictieve verkoeling waarschijnlijk behoorlijk tegen.

Xbox One-gamers krijgen naast Assassin’s Creed: Black Flag ook nog de kans om So Many Me te downloaden. Een puzzel-platformer waarin klonen een stuk makkelijker gaat als bij het schaap Dolly. Hopelijk kunnen we dan ook een airco klonen.

Ondanks dat de Xbox 360 al een tijdje niet meer onder de huidige generatie consoles valt, zijn ook hier weer twee games gratis te spelen. Zo is Gears of War 3 een van de twee games die je kunt downloaden, de andere is het altijd vermakelijke Plants Vs. Zombies.

Assassin’s Creed: Black Flag en Plants Vs. Zombies zullen vanaf de eerste van de volgende maand beschikbaar komen. Gears of War 3 en So Many Me komen halverwege juli beschikbaar.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply