Grid 2: Mono Edition – Wil je een racewagen? Koop een game!

Posted by & filed under .

Grid 2 - Mono Edition - preview

Codemasters gaat los zo in de laatste dagen van de PS3. Niet alleen brengen ze een nieuwe Grid uit, er komt zelfs een speciale editie alleen voor Engeland. De Grid 2: Mono Edition.

Al jaren worden er van games, films en muziek limited editions uitgegeven. Waarin verschilt de Grid 2: Mono Edition dan van dit soort limited editions? Allereerst is de Mono Edition daadwerkelijk gelimiteerd. Slechts één exemplaar zal verkocht worden. Ook de prijs is behoorlijk uniek, de hoogste prijs ooit voor een game, £125.000 (omgerekend zo’n €145.861). Dan moet de editie die prijs natuurlijk wel waard zijn. Uiteraard krijg je de game zelf. Daarnaast krijg je in plaats van de gebruikelijke DLC en plastieken prullaria die de gemiddelde speciale uitgave biedt een PS3, een op maat gemaakt racekostuum en een echte BAC Mono Roadster (£101.940).

Grid 2 - race kostuum Grid 2 - racewagen

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, je moet het er maar voor over hebben. Maar als je zoveel geld tegen een game aan kunt smijten hoef je je vast ook geen zorgen te maken over de bekeuringen voor te snel rijden.

Powered By DT Author Box

Written by Dennis Bakker

Dennis Bakker

Een groot liefhebber van hardcore stealth en traditionele RPG’s, het liefst met lappen tekst en heel veel virtuele boeken om te lezen en verzamelen. Ook indiegames doen het bij hem goed, vooral om op zondag zijn zielenrust mee te vinden.

Leave a Reply