Grote einde zomer sale in de Humble Store

Posted by & filed under .

Humble Store headerHoewel wij hier in Nederland dankzij het weer al een tijdje het idee hebben dat de zomer voorbij is moesten ze er bij Humble Bundle een ‘End of Sumer’ Sale tegenaan gooien om het onvermijdelijke te bevestigen.

Met meer dan 1000 games in de bonus zit er waarschijnlijk nog wel een exemplaar tussen die in jouw collectie ontbreekt. Daarnaast zijn er dagelijks ook nog eens speciale aanbiedingen waarbij de kortingen helemaal hoog oplopen. De allerbeste deal op dit moment is Stealth Inc 2: A Game of Clones (lees de review hier), deze is namelijk geheel gratis. Je moet er echter wel een beetje vlot bij zijn. Deze actie is alleen vandaag nog geldig.

Bij de meeste games die je in The Humble Store kunt kopen krijg je een Steam key geleverd. Mocht je echter een hekel hebben aan welke vorm van DRM dan ook dan zit je bij The Humble Store gebakken. De meeste games worden namelijk ook geheel vrij van kopieerbeveiliging aangeboden, controleer dit wel even voor je hem in je mandje mikt en afrekent.

Voor dat afrekenen moet je wel een creditcard hebben of een Paypal account, geen Ideal dus. Dat is voor ons Nederlanders een beetje lastig, zo weiger ik bijvoorbeeld een creditcard aan te vragen. Aan de andere kant is een Paypal account zo geregeld. Met het kopen van games in The Humble Store koop je trouwens niet alleen een game voor een gunstige prijs. Je steunt ook nog eens een goed doel, eigenlijk dubbel goed bezig dus.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply