Guild Wars 2: Heart of Thorns Guild Halls

Posted by & filed under .

E3 GW 2 heart of Thorns headerOp de E3 werd ook nog even stilgestaan bij de uitbreiding Heart of Thorns voor de MMO Guild Wars 2. Vooral één onderdeel werd tijdens de PC Gaming Show uitgelicht en dat was Guild Halls.

Guild Halls is een geheel speelveld die je met je guild kan veroveren en behouden. Echter moet je daarvoor wel door een jungle ploeteren waar een grootse draak de wacht houdt. Die overigens ook nog aardig wat legertjes jouw kant op stuurt. Om bij de draak te komen vecht je je door een grote hal heen (je ziet waar dit heen gaat) en als je alles eenmaal veroverd hebt, behoort het je guild toe. Je kan dat je Guild Hall verder customizen zoals je wil.

Guild Halls brengt ook nog een boel aan features met zich mee, met name voor 10 spelers. Je kan aparte groepjes maken binnen je guild waarmee je ook de strijd aan kan gaan met andere guilds. Daarnaast zijn er een hoop missies uit te voeren, waaronder ‘guild puzzles’.

De Guild Hall zelf is flink te verbouwen met gebouwen, waaronder een heuse arena. Deze is geheel aan te passen met muren en boobytraps. Een goede plek om onderling gevechten te houden maar je kan ook andere guilds uitnodigen om een potje te knokken. Daarnaast kan je een workshop bouwen met een op de guild gerichte nieuwe profession zodat je voor je eigen guildleden het een en ander in elkaar kan knutselen.

Wil je graag weten wat Heart of Thorns nog allemaal meer in petto heeft, kijk dan vooral onderstaande trailer voor een overzicht van alles wat de uitbreiding met zich meebrengt. Mocht je daarna wel interesse hebben in de uitbreiding en benieuwd zijn naar alles wat bij de verschillende pre-order pakketten hoort, kijk dan de video op het einde van dit artikel.

 

 

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply