Gunstar Heroes, Renegade Ops en Viking nog eventjes gratis op Steam

Posted by & filed under .

Gratis SEGA headerNiks mis met gratis games en daarom beginnen we deze maandagochtend met een herinnering dat Gunstar Heroes, Renegade Ops en Viking: Battle for Asgard momenteel gratis verkrijgbaar zijn. Maar wees er snel bij!

Vorige week gaf SEGA al een tweetal pakketten met gratis games weg. Het eerste pakket bevatte Gunstar Heroes, Renegade Ops en Viking: Battle for Asgard en het tweede Condemned: Criminal Origins, Streets of Rage 2 en Binary Domain. Dit alles in het kader van de Valentijnscampagne ‘Make War Not Love’, waarbij liefhebbers van drie strategische oorlogsgames het onderling uitvechten voor een gratis stuk DLC. Warhammer 40,000: Dawn of War 2 heeft inmiddels Company of Heroes 2 en Total War: Atilla verslagen en de gratis DLC voor Dawn of War 2 kun je op deze pagina binnenhalen. Onder het kopje ‘it’s time to collect the spoils of war’ kun je op ‘Redeem Prize’ klikken en je e-mailadres invullen. Vervolgens moet je akkoord gaan met het ontvangen van een nieuwsbrief en dan ontvang je binnenkort een key die je op Steam kunt inwisselen.

Nog veel interessanter is echter de ‘Redeem Prize’ knop die je aantreft als je een stukje verder door naar beneden scrollt. Zoals het achtergrondplaatje doet vermoeden geeft deze knop toegang tot Gunstar Heroes, Renegade Ops en Viking: Battle for Asgard. Ook voor dit proces geldt de eis dat je eventjes lid moet zijn van de nieuwsbrief van SEGA, in ieder geval tot je de Steam-key ontvangt die het drietal games toevoegt aan je gameverzameling. Deze actie loopt nu nog, maar als de beschikbaarheid van de voorgaande pakketten enige indicatie is, dan is dit de laatste dag en is het vanavond uit met de pret.

Let wel dat het volgens SEGA een dag of twee, drie kan duren voordat je de key opgestuurd krijgt. En als je al aan de vorige actie hebt meegedaan, dan hoef je niks te doen. Je e-mailadres staat nog te boek als een gewillige ontvanger van hun nieuwsbrief en als het goed is moeten de gratis games vanzelf in je digitale postvak afgeleverd worden.

Zoals ik al aangaf in het vorige artikel, steekt wat mij betreft Gunstar Heroes in dit pakket boven de rest uit. Een klassieke coöperatieve 16-bit platformshooter van de makers van Ikaruga die nog steeds heerlijk wegspeelt. Maar ook Renegade Ops en Viking: Battle for Asgard zijn zeker niet slecht en voor de schappelijke prijs van nul komma niks zijn deze games sowieso het proberen waard.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply