Halloween-uitverkoop op Steam van start

Posted by & filed under .

Steam Sales headerHet is weer zover, een grote sale is van start gegaan op Steam. Dat betekent angstaanjagend lage prijzen waar je portemonnee doodsbang van wordt.

Halloween is typisch zo een feestdag die we in Nederland vooral van de Amerikaanse media kennen. Ook al zijn we zelf opgegroeid met het Sint-Maartenfeest, waarbij je overigens ook langs deuren gaat om snoep te eisen, zijn we allemaal bekend met het de spookachtige thema van Halloween dankzij diverse series en films. Het zou me niks verbazen als er mensen zijn die denken dat we op Halloween de geboortedag van Michael Myers vieren, net zoals we die van Jezus met kerst vieren. Dankzij diezelfde Amerikaanse media wordt Halloween in Nederland steeds populairder, helaas voor Sint-Maarten, maar voor ons is vooral de traditionele uitverkoop op Steam relevant.

Steam Halloween saleOok dit jaar zijn er diverse games die met enige fantasie aan Halloween gekoppeld kunnen worden in de aanbieding gegaan. De volledige lijst kun je hier vinden en er staan hele goede games tussen. Persoonlijk raad ik iedere RPG-liefhebber Vampire: The Masquerade: Bloodlines aan, maar installeer dan wel de bijbehorende mod. Daarnaast  heb ik geen idee wat BioShock 2 en Fallout 3 met Halloween te maken hebben, maar ze kosten nu in ieder geval minder dan een Happy Meal bij de McDonald’s, dus vooruit dan maar.

De Steam Halloween Sale loopt tot maandag 3 november, waarschijnlijk om precies te zijn tot 19.00 uur Nederlandse tijd want dan wordt de winkelpagina ververst. Heb jij iets op het oog? Laat het ons weten in de commments!

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply