Hearthstone: Curse of Naxxramas trailer

Posted by & filed under .

Curse of Naxxramas headerAf en toe is gewoon een filmpje bekijken best een aangename gelegenheid. Helemaal als het gaat om de uitbreiding voor Hearthstone: Curse of Naxxramas en je totaal niet meer weet wie er allemaal in die vliegende kerker rond liep.

In de trailer die Blizzard heeft gepost komen ze allemaal even voorbij, allemaal mogen ze een zin uit een rijmpje oplezen. Je zou kunnen denken dat dit op een grote gezellige toestand uitloopt, maar helaas. Het gespuis dat rondkruipt in deze kerker is niet zo van de gezelligheid.

Morgen delen we onze ervaringen van deze single-player uitbreiding van Hearthstone. De eerste vleugel, Arachnid Quarter,  is ondertussen voor een ieder gratis speelbaar via de PC client of de mobiele versie van het kaartspel. Eerder wisten we ook al te melden wat het kost als je geen zin hebt om in-game goud te sparen maar gewoon je portemonnee wilt trekken.

Vanaf volgende week gaan de deuren naar de tweede vleugel, Plague Quarter, open.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply