Hearthstone: Curse of Naxxramas verschijnt in juli

Posted by & filed under .

Curse of Naxxramas headerZo valt te lezen in een post op het forum van Battle.net. Ergens in de maand juli zal de uitbreiding verschijnen waarbij je vijf weken lang een andere ‘boss’ kan verslaan in de dungeon Naxxramas van World of Warcraft.

Erg veel weten we nog steeds niet van de Curse of Naxxramas. Naxxramas kent vijf verschillende vleugels en verspreid worden over vijf weken wordt de toegang tot iedere vleugel gefaseerd vrijgegeven. De eerste vleugel van deze enorme kerker, The Arachnid Quarter, is gratis te spelen. Toegang tot de andere vleugels moet aangeschaft worden via in-game goud of kan gekocht worden via de shop in ruil voor echt goud of euro’s. In dezelfde forumpost is ook te lezen dat er 1 juli informatie naar buiten komt over de kosten. Inmiddels is dit alweer aangepast en wordt aangegeven dat Blizzard nog niet helemaal klaar is om alle informatie naar buiten te brengen. Echter zal dit de release in juli niet in de weg staan.

De uitbreiding zal ook dertig nieuwe speelbare kaarten introduceren. Negen kaarten hiervan zijn specifiek voor elke speelbare class. Onderstaand een afbeelding met al deze kaarten. Daarnaast zijn er ook een aantal neutrale kaarten vrijgegeven, daarover meer wanneer Curse of Naxxramas daadwerkelijk speelbaar is. Hou Gamestalker dus goed in de gaten, want ik zal de Curse of Naxxramas-uitbreiding grondig testen!

hearthstone Class cards Naxxramas

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

2 Responses to “Hearthstone: Curse of Naxxramas verschijnt in juli”

  1. Maarten Houtman Maarten Houtman

    Je doet het klinken alsof deze uitbreiding maar 5 weken beschikbaar is, maar het wordt dus gefaseerd uitgegeven in een periode van 5 weken met iedere week een nieuwe vleugel.

    Reply
  2. Vera Guffens Vera Guffens

    nu ik het zo teruglees heb je inderdaad groot gelijk, het staat er een beetje krom

    Reply

Leave a Reply