Hearthstone uitbreiding Goblins vs Gnomes komt volgende maand

Posted by & filed under .

Goblins vs Gnomes headerTijdens BlizzCon 2014 afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat de eerste echte uitbreiding van Hearthstone eraan komt, en dat al volgende maand! Hadden we het toch bij het rechte eind met onze voorspellingen

Met een korte, maar krachtige trailer wist Blizzard tijdens de opening van BlizzCon even alle aandacht naar Hearthstone toe te trekken. Kijk en oordeel zelf:

Eerder werd er al gesproken over een nieuwe uitbreiding die meer dan honderd nieuwe kaarten met zich mee zou brengen. Inmiddels zijn dit er meer dan 120 en het mechanische thema is in al deze kaarten terug te vinden. Hoewel er tijdens de presentatie maar twee zijn getoond, heeft Blizzard of de officiële site inmiddels een groter aantal uit de doeken gedaan. Ik moet zeggen, ze kunnen op het eerste gezicht voor leuke matches gaan zorgen waarbij het misschien toch niet allemaal gaat zoals je had gepland.

De uitbreiding Goblins vs Gnomes zal ook een spectatormode toevoegen waardoor je vrienden jouw matches live kunnen volgen. Daarvoor moet je de optie overigens wel even toestaan.

Onderstaand een kleine greep uit al de nieuwe kaarten. Mocht je nog verder willen snuffelen, raad ik je aan de speciaal opgezette site even te bekijken.

De kaarten kunnen worden gekocht op dezelfde manier als dat je nu een expert pack koopt. Beide soorten packs zijn even duur en kunnen zowel met harde euro’s als met ingame goud worden aangeschaft.

Hearthstone nieuwe kaarten 4 Hearthstone nieuwe kaarten 3 Hearthstone nieuwe kaarten 2 Hearthstone nieuwe kaarten 1

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply