Heroes of the Storm alfafase breidt zich uit

Posted by & filed under .

Heroes of the Storm headerOok Blizzard duikt in de wereld van de Battle Arena’s met Heroes of the Storm. Bij dit spel heb ik echter het idee dat het voor de verandering weer eens iets vernieuwends zou kunnen zijn.

Nadat ik talloze andere MOBA’s de laatste tijd heb uitgeprobeerd, keer ik steeds weer naar mijn vertrouwde League of Legends terug. SMITE was een MOBA die nog wel dicht in de buurt is gekomen om naast LoL te kunnen bestaan op mijn gaming PC. Door het camerawerk en het perspectief van jou als speler voelde het vernieuwend aan. Verder is er op MOBA-gebied maar weinig nieuwigheid te vinden.

Heroes of the Storm zou wel eens anders kunnen zijn, en daarom houd ik mijn ogen gericht op de nieuwtjes die van dit front binnendruppelen. Inmiddels zitten ze al een tijdje in de zogeheten ‘Technical Alpha’. In een blogpost wordt aangegeven hoe ze er in staan en wat het vervolg gaat zijn.

Het hoofddoel van de Technical Alpha is ons te helpen onderzoeken hoe onze infrastructuur en technische kant het doet op allerlei typen machines en connecties. Daarnaast willen we via onze alfatesters kijken of onze hardware goed genoeg is om uiteindelijk de gehele Heroes community goed te kunnen ondersteunen. […] we zijn klein begonnen en zouden pas gaan uitbreiden wanneer dit logisch zou zijn vanuit het ontwikkelperspectief.

Wij weten dat spelers van over de hele wereld enthousiast zijn om ons te helpen Heroes of the Storm te testen en we blij om aan te kondigen dat de volgende grote patch het mogelijk maakt om het proces van de Technical Alpha uit te breiden naar buiten de Verenigde Staten.

Spelers uit Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Zuidoost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland kunnen worden uitgenodigd deel te nemen aan deze technische alfa. Hier wordt echter vooralsnog een Engelstalige cliënt voor gebruikt, aangezien het team nog bezig is alles aan te passen aan de taal van alle verschillende landen.

Mocht je kans willen maken op deelname aan deze alfafase, meld je dan via je battle.net account aan via je Battle Profile Page. Blizzard wijst er echter wel nog op dat invites ook via je battle.net account worden aangezegd en niet via mails en allerlei links.

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply