Het is weer Summer Sale bij Steam

Posted by & filed under .

Steam Summer Sale 2014 HeaderWe bleken het bij het rechte eind te hebben, de Steam Summer Sale is losgebarsten. Sluit het internet af en verstop je portemonnee, want voor je het weet is deze helemaal leeg!

Het regent namelijk weer dikke kortingen op allerlei digitale spelletjes. Ook die ene game die je al lange tijd wilde hebben, maar die toch net wat te duur was bijvoorbeeld. Je kunt er bijna zeker van zijn dat die een keertje langskomt tijdens deze uitverkoop. Grote blockbusters, maar ook kleinere indiegames gaan voor een paar euro over de toonbank. Elke dag zijn er weer nieuwe titels in de bonus, deze worden elke avond om een uurtje of zeven bekend gemaakt.

Daarnaast zijn er ook nog Flash Sales. Waar je vorig jaar nog op een enkel spelletje kon stemmen zijn het dit keer groepjes van vier verschillende games, deze veranderen elke acht uur in hetgeen de meeste stemmen heeft ontvangen.

Alle gebruikers van Steam kunnen ook nog eens met elkaar de strijd aan om zo gratis spelletjes te winnen. Gamers worden ingedeeld in vijf verschillende teams. Heeft jouw team aan het einde van de dag de meeste punten dan krijgen 30 spelers uit het team drie spelletjes uit hun verlanglijstje gratis aan hun Steamaccount toegevoegd. Punten zijn te behalen door games te kopen, te stemmen op welke games er in de flash sale moeten of door de Steam Summer Sale kaartjes te ruilen.

Welke games heb jij deze Summer Sale gescoord? Heb je nog trading cards nodig? Of heb je een ander mooi Summer Sale verhaal? Laat het weten in de comments.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

3 Responses to “Het is weer Summer Sale bij Steam”

 1. michel

  tot nu toe compleet waardeloze sale

  Reply
  • Martijn Schuurman Martijn Schuurman

   Tsja, ik hoop voor je dat er binnenkort nog games voorbij komen waar je meer aan hebt dan. Ik moet zeggen dat ik de vinger ook nog op de knip heb kunnen houden. Welke games wacht je op eigenlijk? of kijk je van dag tot dag wat er voorbij komt?

   Reply
 2. Sander Sander

  Alleen Grim Dawn bij de laatste Flash sale gekocht, en voor de rest heb ik me in kunnen houden dit jaar 🙂

  Reply

Leave a Reply